GRATIS VERZENDING VANAF € 75
voor 15.00u besteld = zelfde dag verzonden
Klik hier

Op werkdagen voor 15.00u besteld  =  dezelfde dag verzonden

GRATIS VERZENDING VANAF € 75

Zoeken

Over ons

Welkom bij Dotz & Zensa. Een winkel die door moeder Yvonne en dochter Naomi met heel erg veel plezier wordt gerund.
De kracht van Dotz & Zensa: VOOR EN DOOR MOEDER EN DOCHTER.

 

In onze bruisende winkel staat aandacht en eerlijkheid voorop. Ons gezellige team van 8 stylistes staat 6 dagen per week voor je klaar om je in een ontspannen sfeer te adviseren bij het kiezen van je nieuwe outfit. Ons ultieme doel is dat jij jezelf laat stralen!

 

Het begon allemaal in 2001 toen Yvonne de winkel van haar tante overnam en er al snel haar eigen draai aan gaf, zo ontstond Zensa Moda. Een echte dameswinkel met klassieke vrouwelijke merken. Maar dat was niet genoeg! In 2010 opende ook Dotz haar deuren, het iets meer trendy zusje van Zensa, waarmee we ons bereik konden vergroten. Beide winkels bevonden zich in het gezellige Drunen, maar het leek ons nog leuker om ze onder één dak samen te voegen. Na een grondige verbouwing op het Raadhuisplein in Drunen was het in 2015 tijd voor de grote opening van Dotz & Zensa; twee winkels onder één dak. Dat betekent dubbel zoveel plezier en gezelligheid.

 

Winkelen bij Dotz & Zensa is een beleving! Je kunt bij ons binnenlopen voor een gezellig praatje of een lekker kopje koffie. De gemoedelijkheid zorgt voor een persoonlijke, ongedwongen sfeer. Laat je verrassen en inspireren door onze spannende mix van merken, waardoor we een collectie hebben voor alle leeftijden (maat 34 t/m 44) en voor elke gelegenheid.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe items die we elke week binnenkrijgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook of Instagram. En voor onze klanten die niet in de buurt wonen, sturen we met plezier pakketjes op. Hoewel we je natuurlijk het liefst gezellig en persoonlijk in de winkel zien.

Liefs,
Yvonne en Naomi

over-ons

Meet the team

yvonne

Yvonne de Haan

naomi

Naomi van de Velde

fleur

Fleur Velthoven

vrijdag & zaterdag

suus

Susan Baart

woensdag & zaterdag

rachel

Rachel Sleenhoff

dinsdag, woensdag & zaterdag

jolanda

Jolanda Rombouts

donderdag en vrijdag

esther

Esther van Hemert

maandag, dinsdag & donderdag

marlies

Marlies Hoefs

maandag & vrijdag

Deze website maakt gebruik van cookies.